test

    טלפון להזמנות 4444 956 09

Zcafe.co.il 

*** קפה קפה!  מכונת קפה, מכונת קפה אספרסו לבית ולמשרד... כל המוצרים במלאי ומוכנים למשלוח אקספרס מיידי, אצלך תוך יום עסקים אחד בכל מקום בארץ *** ללא מכרזים וללא מתווכים.... המגוון הגדול ביותר של מכונות קפה במחיר הנמוך ביותר..., מזמינים ומקבלים למחרת... חדש! קפה גורמה במחיר הכרות...   *** טלפון הזמנות: 4444 956 09
 
  ברוך הבא אורח (כניסה) | סל הקניות שלי | | עזרה | שמור אתר   
  החשבון שלי | המועדפים שלי
קפה, מכונות קפה, פולי קפה, אספרסו, מכונות אספרסו, מטחנות קפה, קפוצינו
 דף הבית    מכונות אספרסו     מטחנות קפה     קפה ופודים     מבצעים     מועדון לקוחות     שרות     צור קשר  
 
  מרכז מידע
מדריכי רכישה
טיפים ועצות
מתכונים
עוד...
מותגים
CremCaffe
ECM
Expobar
Gaggia
Gioia Caffe
illy
Innova
Jura
KissCafe
La Pavoni
Lavazza
Nemox
Quick Mill
Rancilio
Saeco
Saquella Caffe
SGL
SOLIS
מכונות קפה מטחנות קפה פולי קפה, פודים אביזרים

 

משקאות קפה מרעננים וצוננים לקיץ

 

(ראה גם מתכוני קפה: משקאות קפה אספרסו עם חלב, משקאות קפה ואספרסו, משקאות קפה מפנקים במיוחד, משקאות קפה אלכוהוליים וקוקטליים קפה ואספרסו)


קרפוצ'ינו

רכיבים:

קפה - אספרסו קצר.
כוס חלב.
קרח.
 

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לבלנדר בכדי לרסק את הקרח היטב ולערבל את כל המריבים,

מערבלים כ 30 שניות עד לקבלת מרקם אחיד.
מוזגים ולרוויה.

אספרסו מילקשייק

רכיבים:
אספרסו קצר מצונן.

½ כוס חלב 3%.
3 כדורי גלידה וניל גדולים.
 

אופן ההכנה:
בבלנדר מערבלים ראשית את החלב והגלידה כשתי דקות
ולבסוף מוסיפים את ה קפה, אספרסו מצונן בכדי שלא ימיס את הגלידה.
מוזגים לכוס מילקשייק גבוהה ומגישים עם קש, משקה זה אמור להיות

סמיך כך שהקש נתקע באמצע ולא נופל.
 

מילקשייק קפה בננות

רכיבים:

כוס קפה חזק מצונן (אספרסו כפול)
כוס גדולה מלאה בגלידת וניל
שוקולד מפורר (לקישוט)
1 בננה קטנה

 

אופן ההכנה:

מכניסים לבלנדר את הקפה, הגלידה והבננה מערבלים היטב

טועמים, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם ומוזגים לכוס מילקשייק גבוהה

לקישוט מפזרים מלמעלה מעט שוקולד מפורר (מומלץ מריר).


פונץ' נוק אאוט / אייריש קריים - שוקו

להכנת כמות של כ- 10 מנות
רכיבים:

כוס ליקר אייריש קרים מקורר
½ כוס רום מקורר

4 כוסות של קוביות קרח העשויות מקפה
8 כוסות עם גלידת שוקולד טובה
קצפת
פירורי שוקולד לקישוט
 

אופן ההכנה:

מתכון זה מחלקים לארבע שלבים. לוקחים ¼ כוס אייריש קרים, כוס אחת של קוביות קרח,

2 כוסות גלידה ומכניסים לבלנדר. מערבלים היטב ומוזגים לקערת פונץ'. חוזרים על התהליך 3 פעמים

נוספות ולסיום כשקערת הפונץ' מלאה מוסיפים מעל את הרום ומעליו את הקצפת.

לסיום בוזקים מעל הכל את פירורי השוקולד.


באדיבות Zcafe 
 

 


הזמנות ואמצעי תשלוםהחזרות | משלוחים | שרות ואחריות | קניה בטוחה  | שמירת פרטיות
קישורים | תקנון ותנאי שימוש | צור קשר

www.Zcafe.co.il כל הזכויות שמורות 2004-2013

Anita by Quick Millcafecafecoffeecoffee machineecmECM GiottoECM Giotto PremiumespressoIllyJurajura x90kafeKisscafelapavoniLavazzaNemoxnemox operaQuick MillQuickMill Anitasolisאיליאספרסואספרסו איטלקי אריזת פודיםאתר קפהבריטהבריסטההקצפת חלבזה קפהכיסקפהלוואצהמארז פודיםמועדון הקפהמטחנהמטחנות קפהמטחנת קפהמטחנת קפה אספרסומכונות אספרסומכונות קפהמכונות קפהמכונות קפה juraמכונות קפה מקצועיותמכונות קפוצינומכונת אספרסומכונת אספרסו אוטומטיתמכונת פודיםמכונת קפה מכונת קפה juraמכונת קפה אוטומטיתמכונת קפה אספרסומכונת קפה למשרדמכונת קפה נספרסומכונת קפוצינומקינטהמשקאות קפהמתכוניםמתכונים קפהנימוקסנספרסונספרסו - Nespressoנספרסו קפסולותפודיםפודים לקפהפודים קפהפולי קפהפולי קפה אספרסופולי קפה ירוקפורום קפה פורטופינוקפהקפהקפה illyקפה אורגניקפה אספרסוקפה גורמהקפה לאטהקפה פודיםקפה פורוםקפה קפהקפה קפוצינוקפה, מכונות קפה, מכונת אספרסוקפוצינוקפסולותקפסולות קפהקפסולות קפהתה אורגניתהליך הכנת האספרסו המושלם